student

Kalendarium

 
6
dec.

Att åldras i Sverige idag

6 december - 6 december , 15:00 - 17:00 , https://ju-se.zoom.us/j/63938525924

8
dec.

Master Event JIBS: Accelerate your career potential

8 december - 8 december , 12:00 - 14:00 , JIBS Lobby

12
dec.

Disputation i informatik med Helena Löfström

12 december - 12 december , 13:15 , B1014, JIBS

13
dec.

Luciafirande 13 december

13 december - 13 december , 07:00 - 09:00 , JU aulan

Aktuellt

 • Master Event JIBS: Accelerate your career potential

  Discover the benefits of a master’s degree from Jönköping International Business School! Our master programmes rank among the best in the world by The Financial Times. Explore your increased career opportunities at JIBS Master Event.
 • Direktsänd radio av JU-studenter samlar in pengar till Musikhjälpen

  Årets arrangemang av Radio K Bryr sig (RKBS) drar i gång på förmiddagen den 7:e december och sträcker sig fram till fredagskvällen den 8:e december. Eventet kommer för första gången att ta plats på shoppingcentret Asecs till en början, men flyttas sedan till campus inne på Studenternas Hus vid Jönköping University (JU). Det är studenter som sänder till förmån för ”Ingen ska behöva dö av hunger, som är årets tema på Musikhjälpen.
 • Parkeringstillstånd för januari 2024

  På grund av julledigheten kommer parkeringstillstånden för januari att börja säljas från och med måndagen den 11 december.
 • Påverka JU:s framtid!

  Just nu pågår en stor enkät på JU där vi samlar in alla studenters åsikter! Ta chansen att påverka genom att besvara enkäten.
 • Måns Svensson blir ny rektor vid Jönköping University

  Stiftelsestyrelsen har beslutat att utse professor Måns Svensson till ny rektor vid Jönköping University (JU) från 1 april 2024. Måns kommer tidigare från rollen som ledare för Akademin för lärande, humaniora och samhälle på Högskolan i Halmstad.
Cookieinställningar